Παο Παοκ 4-1 : Κύπελλο Ελλάδος: Πλήρης κατάρρευση του ΠΑΟ στα χιόνια ... / Μετά το σημερινό αποτέλεσμα ο παο απέκτησε σαφέστατο προβάδισμα έναντι της αεκ για την κατάκτηση της 1ης θέσης των playoff.

Παο Παοκ 4-1 : Κύπελλο Ελλάδος: Πλήρης κατάρρευση του ΠΑΟ στα χιόνια ... / Μετά το σημερινό αποτέλεσμα ο παο απέκτησε σαφέστατο προβάδισμα έναντι της αεκ για την κατάκτηση της 1ης θέσης των playoff.. Μετά το σημερινό αποτέλεσμα ο παο απέκτησε σαφέστατο προβάδισμα έναντι της αεκ για την κατάκτηση της 1ης θέσης των playoff. Ο παοκ υποδέχτηκε τον παναθηναϊκό στη τούμπα, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του πως βολεύεται με δύο αποτελέσματα και πως την ερχόμενη πέμπτη έχει να παίξει ημιτελικό κυπέλλου. Σήμερα είδαμε έναν μέτριο παο, έναν αδιάφορο παοκ και για ακόμη μία φορά έναν κακό διαιτητή. Ξεκίνα από σήμερα (21+) *ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Καυτό σχόλιο αεκτζή μετά τον παο:

Τσεκάρουν τζίμα στον παναθηναϊκό (vids). Ζίβκοβιτς, μάτος, ίνγκασον, κρέσπο, γιαννούλης, λημνιός (46' βιεϊρίνια), μίσιτς, αουγκούστο (64' άκπομ), στοχ (46' ελ καντουρί), μπίσεσβαρ, σφιντέρσκι. Σαφώς ανώτερος παναθηναϊκός κέρδισε καθαρά τον νωθρό παοκ. Ο παοκ και ο παναθηναϊκός κοντράρονται στην τούμπα για τα playoffs. Ο παοκ ήταν αυτός που ευτύχησε να το πετύχει με τον γεωργιάδη και να πανηγυρίσει τον πρώτο φετινό τίτλο του ελληνικού ποδοσφαίρου κατακτώντας το κύπελλο ελλάδας και στερώντας από τον αρη τη χαρά.

Τρίτωσε το... κακό για ΠΑΟΚ/"Όρθιος" ο ΠΑΟ | Kerkida.net
Τρίτωσε το... κακό για ΠΑΟΚ/"Όρθιος" ο ΠΑΟ | Kerkida.net from www.kerkida.net
Ο παοκ υποδέχτηκε τον παναθηναϊκό στη τούμπα, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του πως βολεύεται με δύο αποτελέσματα και πως την ερχόμενη πέμπτη έχει να παίξει ημιτελικό κυπέλλου. Ο παοκ ήταν αυτός που ευτύχησε να το πετύχει με τον γεωργιάδη και να πανηγυρίσει τον πρώτο φετινό τίτλο του ελληνικού ποδοσφαίρου κατακτώντας το κύπελλο ελλάδας και στερώντας από τον αρη τη χαρά. Σαν να μην έφτανε η αστοχία και η κακή εικόνα του παοκ στο δεύτερο μέρος ο μπουργκιού τιμωρεί τον παοκ με κεφαλιά! Καυτό σχόλιο αεκτζή μετά τον παο: Ζίβκοβιτς, μάτος, ίνγκασον, κρέσπο, γιαννούλης, λημνιός (46' βιεϊρίνια), μίσιτς, αουγκούστο (64' άκπομ), στοχ (46' ελ καντουρί), μπίσεσβαρ, σφιντέρσκι. Τσεκάρουν τζίμα στον παναθηναϊκό (vids). Το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον παναθηναϊκό. Ο παοκ και ο παναθηναϊκός κοντράρονται στην τούμπα για τα playoffs.

Ένα άλλο ντέρμπι πριν από χρόνια και συγκεκριμένα το 2008 είχε προκαλέσει πολλές συζητήσεις, καθώς ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν καταλόγισε συνολικά τέσσερα πέναλτι σε διάστημα 52 λεπτών.

Με το αποτέλεσμα αυτό η διαφορά των πρασίνων από ολυμπιακό και παοκ μειώθηκε στους δύο βαθμούς (52 έναντι 50), επτά αγωνιστικές πριν το τέλος. Τσεκάρουν τζίμα στον παναθηναϊκό (vids). Αναρτήθηκε από thanoslogo στις 10:19 μ.μ. Ο παοκ υποδέχτηκε τον παναθηναϊκό στη τούμπα, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του πως βολεύεται με δύο αποτελέσματα και πως την ερχόμενη πέμπτη έχει να παίξει ημιτελικό κυπέλλου. Μετά το σημερινό αποτέλεσμα ο παο απέκτησε σαφέστατο προβάδισμα έναντι της αεκ για την κατάκτηση της 1ης θέσης των playoff. Σήμερα είδαμε έναν μέτριο παο, έναν αδιάφορο παοκ και για ακόμη μία φορά έναν κακό διαιτητή. Σαφώς ανώτερος παναθηναϊκός κέρδισε καθαρά τον νωθρό παοκ. Η επο ενημέρωσε πριν από λίγη ώρα για τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής. Καλύτερος ο παοκ, μηδέν ευκαιρίες ο φιλοξενούμενος που «καιγόταν» για τρίποντο. Σαν να μην έφτανε η αστοχία και η κακή εικόνα του παοκ στο δεύτερο μέρος ο μπουργκιού τιμωρεί τον παοκ με κεφαλιά! Ξεκίνα από σήμερα (21+) *ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Ο χρήστος τζόλης επέστρεψε στο αρχικό σχήμα των πολλών στην καλύτερη στιγμή του παοκ στο 42' ο ελ καντουρί γλίστρησε, μετά την κάθετη του τσιγγάρα, χάνοντας την ευκαιρία να βρεθεί φάτσα με την. Τα σχόλια στον bwinσπορ fm 94,6.

Η επο ενημέρωσε πριν από λίγη ώρα για τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής. Ο παοκ συνέχισε να πιέζει για την ανατροπή. Ένα άλλο ντέρμπι πριν από χρόνια και συγκεκριμένα το 2008 είχε προκαλέσει πολλές συζητήσεις, καθώς ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν καταλόγισε συνολικά τέσσερα πέναλτι σε διάστημα 52 λεπτών. Καυτό σχόλιο αεκτζή μετά τον παο: Αναρτήθηκε από thanoslogo στις 10:19 μ.μ.

2 φορές «κουλούρια» μετά από 38 χρόνια • Η Άποψη
2 φορές «κουλούρια» μετά από 38 χρόνια • Η Άποψη from www.iapopsi.gr
Ορίστηκε ένα από τα αναβληθέντα παιχνίδια του παοκ… μετά τις κωμικές αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων, ο παοκ έχει τρία αναβληθέντα παιχνίδια που έψαχναν την ημερομηνία διεξαγωγής τους. Οδηγός διπλού το μυστικό του παοκ στο β'. Παναθηναϊκός και αεκ παρέμειναν αήττητοι και στην 5η αγωνιστική των πλέι οφ και την κυριακή (21:15) στο οακα με γηπεδούχο την ενωση θα παίξουν για το τσάμπιονς λιγκ. Ένα άλλο ντέρμπι πριν από χρόνια και συγκεκριμένα το 2008 είχε προκαλέσει πολλές συζητήσεις, καθώς ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν καταλόγισε συνολικά τέσσερα πέναλτι σε διάστημα 52 λεπτών. Με το αποτέλεσμα αυτό η διαφορά των πρασίνων από ολυμπιακό και παοκ μειώθηκε στους δύο βαθμούς (52 έναντι 50), επτά αγωνιστικές πριν το τέλος. Ο παναθηναϊκός πήρε αέρα δύο τερμάτων στο ντέρμπι με τον παοκ στο 82ο λεπτό στη λεωφόρο αλεξάνδρας, με τον φώτη ιωαννίδη να σκοράρει μετά την ασταθή επέμβαση του ζίβκο ζίβκοβιτς στο σουτ του γενί ενγκμπακοτό. Ο τελικός της θεσσαλονίκης κρίθηκε στο ένα γκολ. Ο παοκ συνέχισε να πιέζει για την ανατροπή.

Ο παοκ υποδέχτηκε τον παναθηναϊκό στη τούμπα, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του πως βολεύεται με δύο αποτελέσματα και πως την ερχόμενη πέμπτη έχει να παίξει ημιτελικό κυπέλλου.

Σαν να μην έφτανε η αστοχία και η κακή εικόνα του παοκ στο δεύτερο μέρος ο μπουργκιού τιμωρεί τον παοκ με κεφαλιά! Ζίβκοβιτς, μάτος, ίνγκασον, κρέσπο, γιαννούλης, λημνιός (46' βιεϊρίνια), μίσιτς, αουγκούστο (64' άκπομ), στοχ (46' ελ καντουρί), μπίσεσβαρ, σφιντέρσκι. Καυτό σχόλιο αεκτζή μετά τον παο: Μετά το σημερινό αποτέλεσμα ο παο απέκτησε σαφέστατο προβάδισμα έναντι της αεκ για την κατάκτηση της 1ης θέσης των playoff. Ορίστηκε ένα από τα αναβληθέντα παιχνίδια του παοκ… μετά τις κωμικές αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων, ο παοκ έχει τρία αναβληθέντα παιχνίδια που έψαχναν την ημερομηνία διεξαγωγής τους. Ο παοκ και ο παναθηναϊκός κοντράρονται στην τούμπα για τα playoffs. Σαφώς ανώτερος παναθηναϊκός κέρδισε καθαρά τον νωθρό παοκ. Η επο ενημέρωσε πριν από λίγη ώρα για τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής. Οδηγός διπλού το μυστικό του παοκ στο β'. Τσεκάρουν τζίμα στον παναθηναϊκό (vids). Πλέον οι πράσινοι θέλουν νίκη ή ισοπαλία στο ντέρμπι της επόμενης κυριακής απέναντι στην. 44.000€ εγγυημένες* στην 4η περίοδο της novileague! Ο χρήστος τζόλης επέστρεψε στο αρχικό σχήμα των πολλών στην καλύτερη στιγμή του παοκ στο 42' ο ελ καντουρί γλίστρησε, μετά την κάθετη του τσιγγάρα, χάνοντας την ευκαιρία να βρεθεί φάτσα με την.

Η επο ενημέρωσε πριν από λίγη ώρα για τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής. Ο παοκ συνέχισε να πιέζει για την ανατροπή. Πλέον οι πράσινοι θέλουν νίκη ή ισοπαλία στο ντέρμπι της επόμενης κυριακής απέναντι στην. Ξεκίνα από σήμερα (21+) *ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Σαφώς ανώτερος παναθηναϊκός κέρδισε καθαρά τον νωθρό παοκ.

Θρύλε μπορείς-μπορείς να προκριθείς... - ΑΛΕΚΟΣ ...
Θρύλε μπορείς-μπορείς να προκριθείς... - ΑΛΕΚΟΣ ... from www.redking.gr
Ο τελικός της θεσσαλονίκης κρίθηκε στο ένα γκολ. Ο παναθηναϊκός πήρε αέρα δύο τερμάτων στο ντέρμπι με τον παοκ στο 82ο λεπτό στη λεωφόρο αλεξάνδρας, με τον φώτη ιωαννίδη να σκοράρει μετά την ασταθή επέμβαση του ζίβκο ζίβκοβιτς στο σουτ του γενί ενγκμπακοτό. Αναρτήθηκε από thanoslogo στις 10:19 μ.μ. Παναθηναϊκός και αεκ παρέμειναν αήττητοι και στην 5η αγωνιστική των πλέι οφ και την κυριακή (21:15) στο οακα με γηπεδούχο την ενωση θα παίξουν για το τσάμπιονς λιγκ. Η επο ενημέρωσε πριν από λίγη ώρα για τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής. Με το αποτέλεσμα αυτό η διαφορά των πρασίνων από ολυμπιακό και παοκ μειώθηκε στους δύο βαθμούς (52 έναντι 50), επτά αγωνιστικές πριν το τέλος. Ζίβκοβιτς, μάτος, ίνγκασον, κρέσπο, γιαννούλης, λημνιός (46' βιεϊρίνια), μίσιτς, αουγκούστο (64' άκπομ), στοχ (46' ελ καντουρί), μπίσεσβαρ, σφιντέρσκι. Σαφώς ανώτερος παναθηναϊκός κέρδισε καθαρά τον νωθρό παοκ.

Αναρτήθηκε από thanoslogo στις 10:19 μ.μ.

Ξεκίνα από σήμερα (21+) *ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Ο παναθηναϊκός πήρε αέρα δύο τερμάτων στο ντέρμπι με τον παοκ στο 82ο λεπτό στη λεωφόρο αλεξάνδρας, με τον φώτη ιωαννίδη να σκοράρει μετά την ασταθή επέμβαση του ζίβκο ζίβκοβιτς στο σουτ του γενί ενγκμπακοτό. Ένα άλλο ντέρμπι πριν από χρόνια και συγκεκριμένα το 2008 είχε προκαλέσει πολλές συζητήσεις, καθώς ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν καταλόγισε συνολικά τέσσερα πέναλτι σε διάστημα 52 λεπτών. Μετά το σημερινό αποτέλεσμα ο παο απέκτησε σαφέστατο προβάδισμα έναντι της αεκ για την κατάκτηση της 1ης θέσης των playoff. Ο παοκ συνέχισε να πιέζει για την ανατροπή. Τα σχόλια στον bwinσπορ fm 94,6. Πλέον οι πράσινοι θέλουν νίκη ή ισοπαλία στο ντέρμπι της επόμενης κυριακής απέναντι στην. Καλύτερος ο παοκ, μηδέν ευκαιρίες ο φιλοξενούμενος που «καιγόταν» για τρίποντο. Αναρτήθηκε από thanoslogo στις 10:19 μ.μ. Μια διαιτητική απόφαση έμελλε να σημαδέψει το ντέρμπι της τούμπας ανάμεσα στον παοκ και τον παναθηναϊκό, καθώς ο ματίας γκεστράνιους είναι υποψήφιος για μία από τις μεγαλύτερες γκέλες της φετινής σεζόν. Σαφώς ανώτερος παναθηναϊκός κέρδισε καθαρά τον νωθρό παοκ. Ο χρήστος τζόλης επέστρεψε στο αρχικό σχήμα των πολλών στην καλύτερη στιγμή του παοκ στο 42' ο ελ καντουρί γλίστρησε, μετά την κάθετη του τσιγγάρα, χάνοντας την ευκαιρία να βρεθεί φάτσα με την. Ο παοκ ήταν αυτός που ευτύχησε να το πετύχει με τον γεωργιάδη και να πανηγυρίσει τον πρώτο φετινό τίτλο του ελληνικού ποδοσφαίρου κατακτώντας το κύπελλο ελλάδας και στερώντας από τον αρη τη χαρά.

Ο παοκ και ο παναθηναϊκός κοντράρονται στην τούμπα για τα playoffs παο παοκ. Σαν να μην έφτανε η αστοχία και η κακή εικόνα του παοκ στο δεύτερο μέρος ο μπουργκιού τιμωρεί τον παοκ με κεφαλιά!

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama